МОРЕ в България – достъпен избор за всеки

В случай, че се чудите къде и кога да почивате това лято – имаме предложение за вас.

   Къмпинг Крайморие, намиращ се на 11 км. от град Бургас ви очаква със своята дива природа, уютни бунгала и плаж на 200 метра от тях. 

Вилно селище „Крайморие“:

Базата за почивка в Крайморие представлява комплекс от монолитни бунгала, тип вили.  Всяка вила  разполага със самостоятелен санитарен възел, три самостоятелни стаи с легла: в едната стая има 2 единични легла, в хола – едно единично легло и в третата стая има спалня. Всяко бунгало разполага с хладилник и телевизор. Монолитните къщички се намират в непосредствена близост до плажната ивица на Крайморие

Какво да очаквате:

Курортът Крайморие предлага семейна атмосфера, наситена с аромат на море, морски дарове, летен бриз и спокойствие. Плажната ивица предлага, както платена, така и безплатна зона за плажуващите.  А пък редица заведения и магазинчета ви очакват  в централната част на курорта, от които да вземете сувенири за най-близките си и да разнообразявате вечерите си в курорта. 

Нека не забравяме, че най-големият подарък обаче остава споменът от доброто преживяване. А монолитните бунгала в къмпинг Крайморие предлагат именно това. Те са разположени непосредствено близо до плажа, сгушени в сенчеста широколистна гора. Всяко едно бунгало има веранда с маса и столчета, където всеки любител на спокойните следобеди може да избяга от жежкото слънце на плажа. Друг вариант да отморите бива разположеният само на няколко метра от къмпинга – хотел. В него също се предлагат стаи за настаняване, в случай, че желаете да бъдете настанени там.  Към хотела се намира и ресторант Крайморие, разположен на открита тераса, с навес – с изглед към морето.  Ресторантът е работи през целия ден и предлага разхладителни напитки и сладолед за летовниците, по всяко време. Именно в него, всеки ден на закуска, обяд и вечеря ще бъде сервирано менюто, включено в цената за престоя.  

 

Развлечения в Крайморие:

Крайморие е подходящ курорт за семейства, които са с деца и искат пълноценен отдих от шума на града и препълнените с туристи морски градчета. Въпреки уединението, което предлага  – това курортно селище се отличава със: 

  • Своите китни ресторантчета.Можете да се насладите на вкусна морска храна, традиционни български ястия, екзотични деликатеси, както в ресторантите на плажа, така и в тези, разположени в сърцето на курорта. Едно от най-популярните местенца-бирария, в непосредствена близост до къмпинга в Крайморие, се нарича Нептун“ – ако искате да вечеряте там – почти сигурно е, че трябва да си направите резервация предварително. Разбира се, сред ресторантите ще срещнете и имена като „Бряста“; „Амая“ и много други, които също ще ви очароват с вкусна храна и приятна атмосфера,
  • Beach Bar „Айляка–   Това е един изключително свеж бар, намиращ се на плажа в Крайморие, който предлага разнообразни студени напитки за топлото време и храна за онези, които искат да опитат нещо нестандартно по време на плажуването. 
  • Естествено, посещавайки лично курортното селище – ще може да се убедите в неговия чар, приятни места за посещение, релаксираща атмосфера и способността му да създава положителни емоции у всеки. 
  • Разходки до град Бургас– от Крайморие до Бургас и обратно има автобуси всеки ден, през около час, билетът струва 1.50 лв. 

Когато става въпрос за избор на компания – няма писани правила как да подберете хората, с които да прекарате своята незабравима ваканция. Уверете се обаче, че сте на една вълна – имате еднакво разбиране за почивка. Нашите предложения откъм дати за престой в къмпинг Крайморие са подходящи, както за семейства с деца, така и за компании от приятели, които искат да се забавляват. Курортът предлага различни развлечения и преди всичко атмосфера, която да ви зареди за един по-приятен начин на живот след почивката.